Over ons

Wij zijn zakelijkehypotheek.nl de partij in Nederland die zich heeft gespecialiseerd in de zakelijke hypotheek. Onze adviseurs hebben tientallen jaren ervaring met bedrijfsfinancieringen en zijn gevestigd door heel Nederland. Onze adviseurs weten niet alleen precies hoe de grote banken kijken naar financieringsaanvragen maar zijn ook op de hoogte van alle alternatieve financieringen.

zakelijke hypotheek

Onze missie

Steeds meer ondernemers zijn op zoek naar een zakelijke hypotheek. Wij vinden dat het de ondernemers vaak nog te moeilijk wordt gemaakt. Zo betalen de meeste ondernemers een te hoge rente en worden te veel ondernemers afgewezen voor hun zakelijke hypotheek. De afwijzing komt vaak voort door gebrek aan kennis en expertise.

Dit kan anders, wij zijn 100% gespecialiseerd in zakelijke hypotheken. Wij hebben meer dan 50 financiers voor u geselecteerd en onze adviseurs weten altijd de financier voor u te vinden met de hoogste slagingskans en de beste rente. Na het voorstel van de geldverstrekker gaan wij nogmaals onderhandelen zodat u altijd verzekerd bent van de beste voorwaarden en rente. Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op via 085-0187749.

Met één aanvraag, toegang tot meer dan 80 geldverstrekkers