Hypotheek combinatiepand

Hypotheek voor een combinatiepand nodig? Wij zijn gespecialiseerd in hypotheken voor combinatiepanden en vergelijken meer dan 50 geldverstrekkers voor u zodat u altijd de hoogste slagingskans heeft met het beste rentevoorstel.

Keuze uit alle zakelijke financiers

Wij doen zaken met meer dan 50 financiers. Van traditionele banken tot crowdfunding en alles wat er tussen in zit. Ook doen wij veel stapelfinancieringen.

Wij onderhandelen in 87% een lagere rente

Wanneer wij een offerte van de bank krijgen weten wij in 87% van de offertes alsnog een lagere rente te onderhandelen.

Hoogste slagingskans

Doordat wij gespecialiseerd zijn in zakelijke hypotheken weten wij altijd de beste financieringsoplossing voor u te vinden.

Gratis check haalbaarheid financiering

Bij ons heeft u altijd een gratis quickscan waarin wij de haalbaarheid van uw zakelijke hypotheek beoordelen. Vraag de quickscan vandaag nog aan.

Gratis haalbaarheids-check

Snel weten of de financiering haalbaar is of even sparren met een specialist? Vul dan dit formulier en wij bellen u terug voor een quickscan gesprek.


  Met één aanvraag, toegang tot meer dan 50 geldverstrekkers

  De nr. 1 plek voor hypotheek bedrijfspand

  Direct de hoogste slagingskans en de beste rente voor uw hypotheek bedrijfspand? Bij zakelijkehypotheek.nl heeft u keuze uit alle zakelijke financiers die er toe doen. Zo hoeft u niet overal een aanvraag in te schieten. Wij vergelijken meer dan 50 financiers voor u zodat u altijd de hoogste slagingskans heeft met de beste voorwaarden.

  Een hypotheek op een bedrijfspand werkt anders dan een hypotheek op een woning. Bij een bedrijfspand is de rente afhankelijk van veel variabelen. Elke bank en/of financier heeft zijn eigen voorwaarden. Het is daarom belangrijk dat je bij een hypotheek op een bedrijfspand goed weet bij welke financier de voorwaarden het beste op jouw situatie aansluiten. Daarnaast is de presentatie en de aanvliegroute van groot belang of jouw hypotheek voor het bedrijfspand wordt goedgekeurd. Onze experts kennen de weg en helpen u hier graag bij.

  Nadat wij een voorstel ontvangen van de financiers weten wij in de meeste gevallen een lagere rente te onderhandelen voor u. Wij Verdienen ons dan ook graag terug voor u.

  Wanneer u de mogelijkheden wilt weten voor het financieren van een bedrijfspand neem dan contact met ons op voor een gratis quickscan.

  Gratis haalbaarheids-check

  Snel weten of de financiering haalbaar is of even sparren met een specialist? Vul dan dit formulier en wij bellen u terug voor een quickscan gesprek.


   Wat wordt verstaan onder een zakelijke hypotheek?

   De term zakelijke hypotheek wordt vaak voor meerdere doeleinden gebruikt. In de meeste gevallen bedoeld men een hypotheek voor een bedrijfspand. De term zakelijke hypotheek wordt ook gebruikt voor een hypotheek op een combinatiepand welke zowel een woon als bedrijfsmatige bestemming heeft. De term wordt ook breder gebruikt voor een financiering van een bedrijf of werkkapitaal.

   Altijd de beste rente op jouw hypotheek bedrijfspandk