Hypotheek bedrijfspand

Hypotheek voor een bedrijfspand nodig? Wij zijn 100% gespecialiseerd in hypotheken voor bedrijfspanden en vergelijken meer dan 80 geldverstrekkers voor u zodat u altijd de hoogste slagingskans heeft met het beste rentevoorstel.

Direct contact? Bel ons op 085 – 018 7749 of vraag een gratis quickscan aan.

De hoogste slagingskans

Door ons specialisme in zakelijke hypotheken en vrije keuze uit alle financieringsopties heeft u bij ons de hoogste slagingskans.

De beste rente & voorwaarden

Wij zijn aangesloten bij méér dan 80 financiers. Van traditionele banken tot crowdfunding. Samen met de kennis van onze adviseurs weten wij altijd de beste deal voor u te realiseren.

Gratis haalbaarheids-check

Bij ons heeft u altijd een gratis quickscan waarin wij de haalbaarheid van uw zakelijke hypotheek beoordelen. Vraag de quickscan vandaag nog aan.

zakelijke hypotheek
Keuze uit méér dan 80 financieringen
zakelijke hypotheek abn
zakelijke hypotheek ing
zakelijke hypotheek spotcap
zakelijke hypotheek new10
zakelijke hypotheek rabobank
zakelijke hypotheek qredits
zakelijke hypotheek funding circle
zakelijke hypotheek collin crowdfunding
zakelijke hypotheek mogelijk bv
zakelijke hypotheek neos
zakelijke hypotheek triodos
zakelijke hypotheek ebury
zakelijke hypotheek boozt24
zakelijke hypotheek de lage lande
zakelijke hypotheek finker
zakelijke hypotheek beequip
Uw mogelijkheden weten? Plan een gratis quickscan.

Onze gratis quickscan is telefonisch of met schermdelen en u heeft aan het einde van het gesprek een goed beeld van de mogelijkheden voor een zakelijke hypotheek.

De volgende onderdelen komen aan bod;

 • De haalbaarheid van de financiering
 • Raming maximaal te lenen bedrag
 • Raming te verwachten rente & aflossing
 • Raming te verwachten maandlasten

Vragen of direct contact? Bel ons gerust!

Gratis haalbaarheids-check

Snel weten of de financiering haalbaar is of even sparren met een specialist? Vul dan dit formulier en wij bellen u terug voor een quickscan gesprek.


  Onze werkwijze

  Stap 1. De gratis quickscan

  Neem contact met ons op voor een gratis quickscan. Wij luisteren naar je wensen, je verhaal als ondernemer en analyseren uw cijfers. Door onze ervaring hebben we een goed inzicht in welke mogelijkheden er zijn voor een zakelijke hypotheek.

  zakelijke hypotheek stap 1
  zakelijke hypotheek opdracht

  Stap 2. Offerte & opdracht

  Wanneer er mogelijkheden zijn voor een zakelijke hypotheek en u wilt ons de opdracht geven dan ontvangt u van ons de offerte met opdracht tot dienstverlening. Wij werken voor het grootste gedeelte op basis van No cure No pay.

  Stap 3. Een ijzersterke aanvraag

  Wij brengen alle cijfers en prognoses in kaart. Corrigeren deze waar nodig en mogelijk en schrijven een ijzersterk financieringsmemorandum. Dit is een uitgebreide uitleg en motivatie voor de financieringsaanvraag naast de cijfers. Hier maken wij vaak het verschil voor ondernemers.

  zakelijke hypotheek stap 1
  zakelijke hypotheek opdracht

  Stap 4. Vergelijken & onderhandelen

  Wij vragen bij een of meer financiers de offertes aan. Wij vergelijken de termsheets op rente en voorwaarden en overleggen deze met u. Nadat wij deze offertes hebben ontvangen weten wij in 87% van de opdrachten betere rente en/of voorwaarden te onderhandelen met de bank of financier.

  Hoeveel kan ik maximaal lenen voor mijn bedrijfspand?

  Deze vraag wordt ons vaak gesteld en het antwoord is tweeledig. Dit heeft namelijk te maken met uw financiële positie als bedrijf en met het te financieren object. Aan de hand van uw cijfers verstekken de financiers een maximaal bedrag, dit bedrag bestaat uit rente en aflossing. Aan de andere kant wordt er gekeken naar het te financieren object. in de regel kan er tussen de 70 en 80 procent van de taxatiewaarde gefinancierd worden. Wanneer u bovengemiddelde bedrijfscijfers heeft kan er ook tot 100% gefinancierd worden.

  Plan een gratis quickscan met een van onze adviseurs en krijg een goede indicatie van de mogelijkheden.

  Rentetarieven hypotheekbedrijfspand

  De rente van een bedrijfshypotheek is geen standaardlijst zoals we die kennen bij een woonhuis hypotheek. De rente wordt altijd per aanvraag apart berekent door de bank of financier. De bank kijkt hier altijd naar het te financieren object, uw bedrijfscijfers en het bedrag wat u wilt financieren ten opzicht van de taxatiewaarde. Simpel gezegd hoe hoger het risico voor de bank, hoe hoger de rente. Hoe lager het risico voor de bank hoe lager de rente.

  Onze ervaring is dat wij de rente 87% een lagere rente kunnen uit onderhandelen door onze goede relaties met de banken onze sterke financieringsvoorstellen en onze ruime ervaring in bedrijfshypotheken.

  Wanneer u de mogelijkheden wilt weten voor het financieren van een bedrijfspand neem dan contact met ons op voor een gratis quickscan.

  De nr. 1 plek voor een bedrijfspand hypotheek

  Zakelijkehypotheek.nl is de nr.1 plek voor het financieren van jouw bedrijfspand. De haalbaarheid van de financiering, de hoogte van de rente en de voorwaarden gaan hand in hand met hoe goed en sterk jouw financieringsaanvraag is. Naast dat wij alle banken en alternatieve financiers voor u vergelijken zorgen wij voor een ijzersterk financieringsvoorstel zodat u altijd de beste rente en voorwaarden krijgt geoffreerd.

  Een hypotheek op een bedrijfspand wordt ook wel een bedrijfshypotheek genoemd. Een hypotheek op een bedrijfspand is een bedrijfsfinanciering en is dan ook niet te vergelijken met een woonhuis hypotheek. U wilt waarschijnlijk als eerste weten welk bedrag u maximaal kunt lenen voor een bedrijfshypotheek en wat ongeveer de maandlasten zullen zijn. Door onze ervaring kunnen wij een goede inschatting van maken. Wij bemiddelen in hypotheken op bedrijfspanden van € 100.000,- tot € 100.000.000,-.

  Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn met betrekking tot een hypotheek op een bedrijfspand?
  Vraag dan vandaag nog een gratis haalbaarheidsanalyse aan of bel 085-0187749.