Horeca hypotheek

Horeca hypotheek nodig? Wij zijn 100% gespecialiseerd in Horeca hypotheken en vergelijken meer dan 50 geldverstrekkers voor u zodat u altijd de hoogste slagingskans heeft met het beste rentevoorstel.

U kunt bij ons terecht voor financieringen vanaf € 75.000.

Keuze uit alle zakelijke financiers

Wij doen zaken met meer dan 50 financiers. Van traditionele banken tot crowdfunding en alles wat er tussen in zit. Ook doen wij veel stapelfinancieringen.

Wij onderhandelen in 87% een lagere rente

Wanneer wij een offerte van de bank krijgen weten wij in 87% van de offertes alsnog een lagere rente te onderhandelen.

Hoogste slagingskans

Doordat wij gespecialiseerd zijn in zakelijke hypotheken weten wij altijd de beste financieringsoplossing voor u te vinden.

Gratis check haalbaarheid financiering

Bij ons heeft u altijd een gratis quickscan waarin wij de haalbaarheid van uw zakelijke hypotheek beoordelen. Vraag de quickscan vandaag nog aan.

Gratis haalbaarheids-check

Snel weten of de financiering haalbaar is of even sparren met een specialist? Vul dan dit formulier en wij bellen u terug voor een quickscan gesprek.


  Met één aanvraag, toegang tot meer dan 50 geldverstrekkers

  Specialist in horeca financieringen

  Bij zakelijkehypotheek.nl heeft u keuze uit alle zakelijke financiers die er toe doen. Zo hoeft u niet overal een aanvraag in te schieten. Wij vergelijken meer dan 50 banken en alternatieve financiers voor u zodat u altijd de hoogste slagingskans heeft met de beste rente en voorwaarden.

  Een horeca hypotheek aanvragen werkt anders dan een woonhuis hypotheek. Er is geen standaard rentelijst maar de rente wordt bepaald door een risicoanalyse van de financier. Elke financier heeft zijn eigen voorwaarden. Wij kennen alle voorwaarden en weten precies bij welke bank u de hoogste slagingskans heeft met de beste rente.

  Nadat wij een voorstel ontvangen van de financiers weten wij in de meeste gevallen een lagere rente te onderhandelen voor u. Wij Verdienen ons dan ook graag terug voor u.

  Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn met betrekking tot een hypotheek op een bedrijfspand?
  Vraag dan vandaag nog een gratis haalbaarheidsanalyse aan of bel 085-0187749.

  Gratis haalbaarheids-check

  Snel weten of de financiering haalbaar is of even sparren met een specialist? Vul dan dit formulier en wij bellen u terug voor een quickscan gesprek.


   Plan een gratis quickscan!

   Tijdens een de quickscan kunt u uw casus voorleggen aan een van onze adviseurs gespecialiseerd in het financieren van bedrijfspanden. Tijdens de gratis quickscan wordt het volgende besproken met u;

   • de haalbaarheid van uw financiering
   • indicatie van de mogelijkheden
   • indicatie van het rentetarief
   • indicatie maximale hypotheek
   • indicatie looptermijn en aflossing
   • indicatie eigen inbreng
   • onze werkwijze

   Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Bel ons gerust.

   Hoeveel kan ik maximaal lenen voor mijn bedrijfspand?

   Deze vraag wordt ons vaak gesteld en het antwoord is tweeledig. Dit heeft namelijk te maken met uw financiële positie als bedrijf en met het te financieren object. Aan de hand van uw cijfers verstekken de financiers een maximaal bedrag, dit bedrag bestaat uit rente en aflossing. Aan de andere kant wordt er gekeken naar het te financieren object. in de regel kan er tussen de 70 en 80 procent van de taxatiewaarde gefinancierd worden. Wanneer u bovengemiddelde bedrijfscijfers heeft kan er ook tot 100% gefinancierd worden.

   Plan een gratis quickscan met een van onze adviseurs en krijg een goede indicatie van de mogelijkheden.

   Rentetarieven hypotheekbedrijfspand

   De rente van een bedrijfshypotheek is geen standaardlijst zoals we die kennen bij een woonhuis hypotheek. De rente wordt altijd per aanvraag apart berekent door de bank of financier. De bank kijkt hier altijd naar het te financieren object, uw bedrijfscijfers en het bedrag wat u wilt financieren ten opzicht van de taxatiewaarde. Simpel gezegd hoe hoger het risico voor de bank, hoe hoger de rente. Hoe lager het risico voor de bank hoe lager de rente.

   Onze ervaring is dat wij de rente 87% een lagere rente kunnen uit onderhandelen door onze goede relaties met de banken onze sterke financieringsvoorstellen en onze ruime ervaring in bedrijfshypotheken.

   Wanneer u de mogelijkheden wilt weten voor het financieren van een bedrijfspand neem dan contact met ons op voor een gratis quickscan.