Horeca financiering

Horeca financiering nodig? Wij zijn 100% gespecialiseerd in Horeca financieringen en vergelijken meer dan 50 geldverstrekkers voor u zodat u altijd de hoogste slagingskans heeft met het beste rentevoorstel.

U kunt bij ons terecht voor financieringen vanaf € 75.000.

Keuze uit alle zakelijke financiers

Wij doen zaken met meer dan 50 financiers. Van traditionele banken tot crowdfunding en alles wat er tussen in zit. Ook doen wij veel stapelfinancieringen.

Wij onderhandelen in 87% een lagere rente

Wanneer wij een offerte van de bank krijgen weten wij in 87% van de offertes alsnog een lagere rente te onderhandelen.

Hoogste slagingskans

Doordat wij gespecialiseerd zijn in zakelijke hypotheken weten wij altijd de beste financieringsoplossing voor u te vinden.

Gratis check haalbaarheid financiering

Bij ons heeft u altijd een gratis quickscan waarin wij de haalbaarheid van uw zakelijke hypotheek beoordelen. Vraag de quickscan vandaag nog aan.

Gratis haalbaarheids-check

Snel weten of de financiering haalbaar is of even sparren met een specialist? Vul dan dit formulier en wij bellen u terug voor een quickscan gesprek.


  Met één aanvraag, toegang tot meer dan 50 geldverstrekkers

  De nr. 1 plek voor uw horeca financiering

  Wilt een horeca onderneming starten of overnemen? Wij helpen veel horeca ondernemers met de juiste horeca financiering. Veel horeca ondernemers vragen zich af of ze de inventaris mee kunnen financieren. Uit onze ervaring is dit in veel gevallen mogelijk. Het is belangrijk dat de juiste aanpak en financier hiervoor worden gekozen.

  Bij een horeca financiering wordt de rente bepaald door een risicoanalyse van de financier. Elke financier heeft zijn eigen voorwaarden. Wij kennen alle voorwaarden en weten precies bij welke financier u de hoogste slagingskans heeft met de beste rente en voorwaarden.

  Nadat wij een voorstel ontvangen van de financiers weten wij in de meeste gevallen een lagere rente te onderhandelen voor u. Wij Verdienen ons dan ook graag terug voor u.

  Heeft u interesse in een horeca financiering? Neem dan contact op met een van onze adviseurs voor een gratis informatie gesprek.

  Gratis haalbaarheids-check

  Snel weten of de financiering haalbaar is of even sparren met een specialist? Vul dan dit formulier en wij bellen u terug voor een quickscan gesprek.


   Wat wordt verstaan onder een horeca financiering?

   Een horeca financiering is een bedrijfsfinanciering bedoeld om een start van een horeca onderneming, een overname van een horeca onderneming of aankoop van horeca vastgoed te financieren. In de meeste gevallen is het pand het onderpand voor de financiering. Wilt u meer informatie over het financieren van een overname, start of horeca vastgoed? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

   Altijd de beste rente en voorwaarden voor jouw horeca financiering