Onze werkwijze

Stap 1. De gratis quickscan

Neem contact met ons op voor een gratis quickscan. Wij luisteren naar je wensen, je verhaal als ondernemer en analyseren uw cijfers. Door onze ervaring hebben we een goed inzicht in welke mogelijkheden er zijn voor een zakelijke hypotheek.

zakelijke hypotheek stap 1
zakelijke hypotheek opdracht

Stap 2. Offerte & opdracht

Wanneer er mogelijkheden zijn voor een zakelijke hypotheek en u wilt ons de opdracht geven dan ontvangt u van ons de offerte met opdracht tot dienstverlening. Wij werken voor het grootste gedeelte op basis van No cure No pay.

Stap 3. Een ijzersterke aanvraag

Wij brengen alle cijfers en prognoses in kaart. Corrigeren deze waar nodig en mogelijk en schrijven een ijzersterk financieringsmemorandum. Dit is een uitgebreide uitleg en motivatie voor de financieringsaanvraag naast de cijfers. Hier maken wij vaak het verschil voor ondernemers.

zakelijke hypotheek stap 1
zakelijke hypotheek opdracht

Stap 4. Vergelijken & onderhandelen

Wij vragen bij een of meer financiers de offertes aan. Wij vergelijken de termsheets op rente en voorwaarden en overleggen deze met u. Nadat wij deze offertes hebben ontvangen weten wij in 87% van de opdrachten betere rente en/of voorwaarden te onderhandelen met de bank of financier.